Supermanlig antagligen för liten makeover

Dags för en supermanlig makeover. Det bästa sättet att starta upp ett nytt framgångsrikt liv. Så nu skall vi gå igenom några steg som gör dig till en bättre människa.

1. Sandpappra ansiktet på en slipmaskin. Det här är något som är väldigt viktigt för att få den perfekta starten på ditt nya manliga liv. Du vet att du är såpass ful att folk hellre ser på könsoperationer än på dig. Så därför är det bäst om du hittar en riktigt stark slipmaskin och bara trycker ner ansiktet direkt på bandet. Du får bort alla orenheter i huden, plus även själva huden vilket inte någon annan facescrub ger dig oftast. Har du även begåvats med en form av näsa som andra beskriver som "karaktärsfylld"? Ja då är det bara att doppa näsan extra länge i maskinen så du får bort all form av karaktär. Om du verkligen behöver det skulle du kunna gapa jättestort och passa på att slipa ner dom där snea betarna som vanligt folk brukar referera till som tänder. För den ekonomiskt lagda så kan man även genomföra denna metod själv för hand med en bit sandpapper du snott från någon hantverksstudio. Tar dock längre tid.

2. Doppa kroppen i ett syra bad. Ja denna metod är för att få bort all kroppsbehåring du kan tänkas ha. Istället för att se ut som en yeti så kan du hoppa i syrabadet och istället få ett charmigt ärrat mönster över hela kroppen. Folk kommer tro att du bara gjort en professionel scarring och tycka att du är en av dom coolaste människorna på stan. Viktigt att komma ihåg är att du måste ligga i ett tag så att hårrötterna totalt förintas. Du är inte färdig förräns du känner att köttet smälter.
Kom bara ihåg att inte boka in någon tillställning där du måste ha kläder dom första sex månaderna. Din kropp kommer vara öm och blöda lite på måfå ur diverse nya och gammla öppningar på kroppen.

3. Genomför en hjärntransplantation. För den fullständiga makeovern kan du inte bara ändra ditt yttre utan även den mentala biten måste arbetas på. Det bästa alternativet är att bara skaffa en ny hjärna. Du vet att ingen gillar din personlighet och du har inga positiva minnen att tala om som du behöver komma ihåg så som du sett ut hela livet. Så istället för den gammla tråkiga människan du var kommer du ha en helt ny personlighet som garanterat kommer göra din älskade, vänner och familj mycket mer benägna att vilja vara med dig. Vem vet? Kanske dom till och med kan tvinga sig att älska dig denna gången?

Så med denna helmakeovern vet du att du kan stega in i världen med nytt självförtroende och målmedvetenhet. Kom bara ihåg att även om du tror att du är ok nu, så är du inte perfekt och behöver bytas ut.

Så plocka upp luren och ring upp ditt nya liv nu!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0