How to win the war against terror/drugs/exes

 

Idag har jag och mina kollegor på mitt supermanliga arbete spånat fram förslag som skall göra att man vinner en dumpning.

 

1. Fixa fram två tre snygga tjejkompisar som exet inte har sett och ta supermanliga kort med dom som man sen spammar sönder sitt ex med. Just den här metoden tycker jag det känns onödigt att ta tjejkompisar hon aldrig sett. Bättre då att rikta in sig på exets svagheter och ta tjejer som hon har träffat och som man vet att hon inte vill se dig med. 6/10 manlighetspoäng på den

 

2. Skaffa en dejt med en supersnygg tjej och planera hela dejten utanför exets hem. För extra manlighetspoäng skall man gapa supermanligt åt huset så att exet verkligen ser hur manlig man är. 7/10 manlighetspoäng. 10/10 om ni har sex på hennes gräsmatta så att hon ser. Nu snackar vi manlighet extraordinare.

 

3. Om man är den dumpade så skall man uttnyttja regeln att man får ha sex med exets vänner medans exet inte får ha sex med ens egna polare. Den här har ingen fast manlighetspoäng utan poängen ökar med antalet av hennes vänner man sätter på. Snyggheten ger poäng samt hur nära relation exet har med vännen. En guldstjärna om man har sex med hennes bittra rival. 100 poäng automatiskt om du har sex med personerna i exets säng. Vi skall inte tala om extrapoängen för om du har sex med exets familj, vem som helst av dom faktiskt. Helst alla på samma gång. På exets födelsedagskalas.

 

4. Ta en upplåsbar docka. Printa ut foton på ditt ex. tejpa fast korten på dockans huvud. Ha sex med den och skicka en video till ditt ex på händelsen. -10/10 manlighetspoäng i ärlighetens namn. Ja detta befäster mer hennes makt över dig och spär på ditt rykte som omanlig tragisk bizarr människa. extra minuspoäng om du har helkroppsbilder på ditt ex som du tejpar över hela dockan. En guldstjärna till exet om denne är smart nog att lägga ut videon på youtube och delar ut länken till alla som någonsin existerat. Ja det inkluderar dina vänner, din familj och din hund som antagligen kommer bita kuken av dig för att du äcklar honom så mycket.

 

5. Bli rik och känd. Känd för ditt supermanliga knullande av modeller och andra supersnygga kändisar. Köp upp exets hus och bränn ner det. 9/10 manlighetspoäng. Den första delen är otroligt manlig, men brännandets av huset ger lite psychopoints på det hela.

 

6. Bajsa i en påse och posta det till exet. OK men vafan nu får det vara nog med psychogrejjer. Nu lägger vi ner det här. Jävla idiotförslag.

 

Manligheten checkar ut.


Kommentarer
Postat av: M

skön blogg =)

2008-08-11 @ 21:42:03
URL: http://mittlivsomgeni.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0